Roof Type: Ravna streha

Brezčasen videz

Če želite brezčasen videz vaše kopalnice ali kuhinje, izberite žaluzije, ki omogočajo popoln nadzor nad dnevno svetlobo. Izdelane so iz aluminijastih lamel, ki so odporne na vlago in imajo edinstveno zasnovo brez motečih vrvic. Preprosto nagnite lamele v poljubno smer, da prilagodite vhodno svetlobo ali povečate zasebnost. Na voljo so v 6 različnih barvah, izbirate […]

Kaj je prezračevalna loputa?

Dnevna svetloba je ključnega pomena, tako kot svež zrak. Ena od edinstvenih lastnosti strešnih oken VELUX je prezračevalna loputa. Ta vam omogoča vnos svežega zraka, tudi če vas ni doma in če je strešno okno zaprto.

Hodniki si zaslužijo dnevno svetlobo

Dnevno svetlobo lahko vnesete kamor koli v vašem domu, tudi na bolj temne hodnike. Okna za ravno streho, ki so primerna za naklone strehe 0–15°, so izdelana tako, da ustrezajo vsem potrebam. Senčila za zatemnitev in toplotno zaščito so diskretno nameščena na spodnjem elementu in se neopazno zlijejo z dizajnom okna.

Zaljubite se v vašo novo kuhinjo

Za svetlo kuhinjo ali kateri koli drug prostor pri naklonu strehe 0–15° so okna VELUX za ravno streho popolna izbira. Prednosti oken za ravno streho: pokrivni element z ukrivljenim ali ravnim steklom od roba do roba, izredno tanek okvir in dve različici z 2- ali 3-slojno zasteklitvijo za odlično energijsko učinkovitost in izolativnost hrupa.

Strešno okno z odpiranjem spodaj

Ko je višina kolenčnega zidu med 130 in 150 cm, vam priporočamo vgradnjo strešnega okna z odpiranjem spodaj. Takšno strešno okno lahko preprosto odprete ali zaprete z elegantno kljuko na spodnjem delu strešnega okna. Notranja in zunanja senčila lahko upravljate z daljinskim upravljalnikom.

Vaša nova kuhinja

Za svetlo kuhinjo ali kateri koli drug prostor pri naklonu strehe 0–15° so okna VELUX za ravno streho popolna izbira. Njihove prednosti vključujejo: pokrivni element z ukrivljenim ali ravnim steklom od roba do roba, izredno tanek okvir in dve različici z 2- ali 3-slojno zasteklitvijo za odlično energijsko učinkovitost in izolativnost hrupa.

Trajnost je del odgovornosti

Trenutno si prizadevamo postati doživljenjsko ogljično nevtralno podjetje z zajemanjem naših zgodovinskih vrednosti izpustov C02 – enakovredno skupnim izpustom ogljika Skupine VELUX v več kot 100 letih obratovanja – v okviru ohranjanja gozdov. Prav tako bomo zmanjšali naše prihodnje izpuste ogljika v celotni vrednostni verigi. Kaj je naš cilj? Ustvariti odgovorno poslovanje.

Zakaj živeti trajnostno?

Ker imamo en sam dom, ki ga moramo zaščititi.  Z drugimi besedami – to je naša narava! Pri izdelavi naših strešnih oken imamo v mislih izdelavo dolgotrajnih izdelkov za boljši in bolj zdrav notranji prostor. Strešna okna VELUX so narejena tako, da trajajo in jih je enostavno vzdrževati, nadgrajevati in popravljati.

Potreba po prenovi

Naše letno poročilo, ki temelji na raziskavah, Healthy Homes Barometer 2022, prikazuje, da lahko zmanjšanje dejavnikov tveganja v notranji klimi, kot sta izpostavljenost vlagi in plesni ter povečanje količine dnevne svetlobe v stanovanjskih stavbah, s pravilno prenovo prinese številne koristi, kot so: varčevanje z energijo, izboljšanje zdravja in varovanje okolja.

XK9T-NPKT-ZYNZ

WDX7-H9KY-MS6U

UUW7-QHDU-TETH

UNSX-QQU6-P6FL

TZOU-SDT9-ZEV9

SVOA-PUOP-XFTT

QRR7-MPHM-WTTX

QEV3-R2FQ-PRWP

Q9MR-HW9P-UVWQ

NTWE-FWYW-W7TT

NS7D-2PQR-W6X7

E2YW-4DOK-NMQL