Room Type: Dnevna soba

Colour by you!

Naj vaša mansarda zasije v barvah! Prilagodite notranja senčila VELUX tako, da se ujemajo z vašim prostorom, stilom in osebnim okusom! Zdaj lahko izbirate med 1.800 različnimi barvami, ki so na voljo kot prosojna, zatemnitvena in kombinirana senčila. Narejena so po meri, na vaš dom pa dostavljena brezplačno preko kurirske službe.

Nadzor je v vaših rokah!

Zunanje rolete VELUX preprečujejo pregrevanje prostora  poleti in zmanjšujejo toplotne izgube  pozimi. Hkrati vam zagotavljajo možnost popolnega nadzora svetlobe v katerem koli delu dneva. Če želite prilagoditi in zmehčati vhodno svetlobo, dopolnite strešna okna še z notranjimi senčili.  

Naravno prezračevanje

Ali veste, kaj je ena od glavnih prednosti strešnega okna? Poleg vnosa dnevne svetlobe v vašo mansardo, zagotavlja tudi prezračevanje, ki je potrebno za zdravo notranjo klimo. Strešna okna trikrat ali štirikrat na dan odprite za vsak nekaj minut, tako da se zrak v vašem domu zamenja s svežim. Takšen način prezračevanja je trikrat bolj učinkovit […]

Ustrezna notranja špaleta

Pravilna vgradnja strešnih oken vključuje tudi notranjo špaleto, ki daje čudovito zaključno obdelavo okoli strešnega okna. Naše notranje špalete so izdelane iz materialov, ki so odporni na vodo in vlago ter imajo belo zaključno obdelavo. Edinstveni dizajn omogoča več prostora za izolacijski material, ki preprečuje toplotne mostove.

Kombinacije strešnih oken po vaši želji

Zagotovite si čim več dnevne svetlobe v vašem domu! Novo rešitev VELUX si lahko predstavljate kot en sam izdelek s celovitim paketom za enostavno in kakovostno vgradnjo, ki ima izboljšano izolacijo. Z rešitvijo VELUX DUO lahko pridobite več dnevne svetlobe, privlačnejši notranji prostor in večje bivalno udobje.

Trajnost je del odgovornosti

Trenutno si prizadevamo postati doživljenjsko ogljično nevtralno podjetje z zajemanjem naših zgodovinskih vrednosti izpustov C02 – enakovredno skupnim izpustom ogljika Skupine VELUX v več kot 100 letih obratovanja – v okviru ohranjanja gozdov. Prav tako bomo zmanjšali naše prihodnje izpuste ogljika v celotni vrednostni verigi. Kaj je naš cilj? Ustvariti odgovorno poslovanje.

Prihranite denar

Zaradi visokokovostnih in energetsko učinkovitih stekel prispevajo naša strešna okna k zmanjšanju porabe energije v vašem domu in vam tako pomagajo prihraniti denar. Najnovejša generacija strešnih oken vam lahko pomaga prihraniti približno 40 % energije, ki je potrebna za ogrevanje hiše.

ZMRY-KMN3-PNTD

Z2WR-AK2X-AVN6

WV76-ZVFR-EGWL

WPAU-2WU7-Z73T

WHPW-TYSV-XO6K

VAH-Z3X9-ZMWN-U72W

VAH-YH9Y-XG96-PYTF

VAH-WTOD-NVAY-UHXS

VAH-WRZS-RWXU-TPG9

VAH-RU6U-PF69-FUQY

VAH-QFMF-SP6S-WXEQ

VAH-M4VQ-WQ2Y-SQAU

VAH-79WU-RRT6-A7UR

VAH-4RUQ-WA7O-XS4Y