Room Type: Domača pisarna

Ohladite se v vročih poletnih dneh!

Poletna vročina je tu in poskrbite, da bo vaša mansarda ostala hladna in udobna, ter da boste ohranili čudovit razgled in vnos tople svetlobe. Naše zunanje mrežasto senčilo je zasnovano tako, da zmanjšuje pasivno ogrevanje, saj zaustavi močno sončno svetlobo in vročino preden pride do stekla na strešnem oknu. Tako lahko zmanjšate vročino v vaši mansardi […]

O vgradnji…

Trpežnost in udobje: s profesionalno izvedeno vgradnjo vam želimo zajamčiti dolgotrajno delovanje vaših strešnih oken VELUX. Izolacijski okvir, sekundardi priklop z drenažnim žlebičkom in parna zapora olajšajo vgradnjo strešnih oken ter zagotavljajo tesnilo, ki je odporno na vodo in vremenske razmere, med strešnim oknom in streho.

Premišljujete o novih strešnih oknih?

Zamenjava starih strešnih oken z novimi vam lahko prinese veliko prednosti. Te vključujejo: boljše temperaturno udobje v mansardi, prihranek na energiji, ki je potrebna za ogrevanje, konec težav z zamakanjem vode, enostavno vzdrževanje, povezljivost vseh izdelkov VELUX v pametni dom, boljše in stalno prezračevanje.

Strešno okno z odpiranjem zgoraj

Ko je višina kolenčnega zidu med 80 in 130 cm, vam priporočamo vgradnjo strešnega okna z odpiranjem zgoraj. Z zgornjo ročico za odpiranje lahko strešno okno preprosto odprete ali zaprete ter ročno upravljate senčila. Pod takšno strešno okno lahko postavite tudi pohištvo in še vedno uživate v razgledu.

Potreba po prenovi

Naše letno poročilo, ki temelji na raziskavah, Healthy Homes Barometer 2022, prikazuje, da lahko zmanjšanje dejavnikov tveganja v notranji klimi, kot sta izpostavljenost vlagi in plesni ter povečanje količine dnevne svetlobe v stanovanjskih stavbah, s pravilno prenovo prinese številne koristi, kot so: varčevanje z energijo, izboljšanje zdravja in varovanje okolja.

XMWL-3NAY-GWWT

W29Q-RQUL-EFZW

VAH-VNS7-4X99-NA3W

VAH-KSWZ-PEAY-XUTY

VAH-4R2X-UAXR-OQOH

UZLU-HFYY-6TAM

UUW7-QHDU-TETH

UMSX-FZYT-ZR7L

TUSX-ZRGH-EGDU

SCO-XUEW-T9X7-AOXE

SCO-QVTW-ONQ9-DUDM

SCO-7HEX-6XHQ-WATL

RPXW-HDVA-RLXU

QOTP-STQD-NQFD

QM6U-6RZN-AO3Q

PP7R-S7UR-AHWW