Room Type: Kuhinja

Naj komarji ostanejo zunaj

Naj komarji in ostali nadležni insekti ostanejo zunaj, vi pa uživajte v razgledu in svežem zraku, ne glede na vremenske razmere. Komarnik VELUX zagotavlja 100 % zaščito pred insekti. Poleg tega se komarnik namesti na notranjo špaleto, tako da lahko strešno okno odpirate in zapirate kot običajno. Ko komarnika ne potrebujete, ga lahko enostavno pospravite […]

Brezčasen videz

Če želite brezčasen videz vaše kopalnice ali kuhinje, izberite žaluzije, ki omogočajo popoln nadzor nad dnevno svetlobo. Izdelane so iz aluminijastih lamel, ki so odporne na vlago in imajo edinstveno zasnovo brez motečih vrvic. Preprosto nagnite lamele v poljubno smer, da prilagodite vhodno svetlobo ali povečate zasebnost. Na voljo so v 6 različnih barvah, izbirate […]

Kaj je prezračevalna loputa?

Dnevna svetloba je ključnega pomena, tako kot svež zrak. Ena od edinstvenih lastnosti strešnih oken VELUX je prezračevalna loputa. Ta vam omogoča vnos svežega zraka, tudi če vas ni doma in če je strešno okno zaprto.

Zaljubite se v vašo novo kuhinjo

Za svetlo kuhinjo ali kateri koli drug prostor pri naklonu strehe 0–15° so okna VELUX za ravno streho popolna izbira. Prednosti oken za ravno streho: pokrivni element z ukrivljenim ali ravnim steklom od roba do roba, izredno tanek okvir in dve različici z 2- ali 3-slojno zasteklitvijo za odlično energijsko učinkovitost in izolativnost hrupa.

Strešno okno z odpiranjem spodaj

Ko je višina kolenčnega zidu med 130 in 150 cm, vam priporočamo vgradnjo strešnega okna z odpiranjem spodaj. Takšno strešno okno lahko preprosto odprete ali zaprete z elegantno kljuko na spodnjem delu strešnega okna. Notranja in zunanja senčila lahko upravljate z daljinskim upravljalnikom.

Vaša nova kuhinja

Za svetlo kuhinjo ali kateri koli drug prostor pri naklonu strehe 0–15° so okna VELUX za ravno streho popolna izbira. Njihove prednosti vključujejo: pokrivni element z ukrivljenim ali ravnim steklom od roba do roba, izredno tanek okvir in dve različici z 2- ali 3-slojno zasteklitvijo za odlično energijsko učinkovitost in izolativnost hrupa.

Zmanjšajte uporabo umetne svetlobe

Umetno svetlobo lahko zmanjšate tako, da v vašem domu povečate količino naravne svetlobe. Tukaj je preprosta ideja: vgradite eno ali več strešnih oken nad kuhinjsko mizo ali jedilni prostor, tako da zmanjšate potrebo po električni osvetlitvi. To je dobro za okolje in vam pomaga prihraniti denar.

X7QL-PQES-HKXR

WDX7-H9KY-MS6U

VAH-WF6P-PYUW-TDET

VAH-U2U6-QUGT-OZFN

URTW-RXXX-LZRN

TZOU-SDT9-ZEV9

SVPX-VRUX-PXWG

SCO-WNRG-4OT4-QXX4

SCO-RETX-DMXT-RD7U

S2TY-FALD-FZKA

QPHR-STLX-UH39

QEV3-R2FQ-PRWP

Q9MR-HW9P-UVWQ

Q6TO-YX97-4ODX