Room Type: Spalnica

Notranjost in zunanjost – obe sta pomembni –

Ali iščete najboljše udobje za dobro ceno? Rešitev je pred vami! Paketi senčil VELUX vam omogočajo dvojno rešitev: nadzor nad količino dnevne svetlobe in zaščito pred neprijetno toploto. Tako je, pomembni sta tako notranjost kot zunanjost! Ustvarite lahko različne kombinacije senčil, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam in hkrati še prihranite!

Ustrezna usmerjenost strešnih oken

V vaši mansardi izkoristite najbolj optimalno izpostavljenost dnevni svetlobi, ki jo lahko dobite. Pomembno je, da vaša strešna okna VELUX zavzemajo površino, ki je enaka 15–20 % talne površine prostora. Enako pomembna je tudi postavitev strešnih oken. Strešna okna, ki gledajo na vzhod, bodo zagotovila svetlobo zjutraj, tista, ki gledajo na zahod, pa vas bodo obdala z […]

ThermoTechnology

Ali ste vedeli, da inovativni izolacijski sistem ThermoTechnology® zaščiti strešno okno pred vetrom in hudimi vremenskimi razmerami, pri tem pa ohranja toploto v notranjosti prostora? Ta sistem zagotavlja izjemno energetsko učinkovitost, s katero lahko znižate vaše stroške za ogrevanje.

Zakaj živeti trajnostno?

Ker imamo en sam dom, ki ga moramo zaščititi.  Z drugimi besedami – to je naša narava! Pri izdelavi naših strešnih oken imamo v mislih izdelavo dolgotrajnih izdelkov za boljši in bolj zdrav notranji prostor. Strešna okna VELUX so narejena tako, da trajajo in jih je enostavno vzdrževati, nadgrajevati in popravljati.

Dnevna svetloba prinaša zdravje

Kakovostna strešna okna predstavljajo dolgoročno naložbo v vašem domu. Zakaj? Ker v vaš dom lahko vnesejo dvakrat več svetlobe kot vertikalna okna. Veliko dnevne svetlobe lahko daje občutek prostornosti, da bo vaš dom videti večji, toplejši in udobnejši.

Nekaj nevsakdanjega

Siesta + plise senčilo vam v spalnici omogoča nadzor svetlobe in s tem miren nočni ali dnevni spanec. Je odličen dodatek za vaša strešna okno – senčilo 2 v 1, idealno za spalnice ali dnevne sobe. Izbirate lahko med različnimi trendovskimi in klasičnimi barvami. 

ZQQX-QSLU-MVGN

VHW-2PNH-2P7M-7U4P

VAH-WXWZ-3DXT-TGXU

VAH-KXEW-3R4R-RR7L

VAH-KNGP-PKUW-S72P

VAH-HXSV-W3WP-FMNW

U34P-XZFL-TDPX

SCO-YXTM-QYKV-3LUY

RVAP-RTRU-2ZLX

R2LR-XE9L-XV9V

QYTR-UXG6-OYVU

QQYH-QRVY-AAGK

PGTQ-YPYW-4WOP

OZ26-Y3NP-GX7Z

IDE-VXQW-4QZT-KPXU